« Alle artikelen

Review praktijk 2018

21 maart 2019

Na elke behandelperiode worden onze patiënten uitgenodigd om een enquête, de zogehete PREM, in te vullen over de door ons geleverde zorg.  In 2018 is dit door maar liefst 110 patiënten gedaan op de onderdelen contact, behandelplan en praktijk.

Onze algemene beoordeling in het jaar 2018 bedroeg maar liefst een 8,9!

Daarnaast scoren we +65 op de ‘Net Promotor Score’. Een score die van -100 tot +100 loopt en de mate aangeeft waarin de praktijk positief of negatief wordt aanbevolen door onze patiënten. Dat betekent dat maar liefst 82,5% ons actief en positief aanbeveelt aan vrienden, familie en kennissen!

Vanaf 1 april 2018 is deze enquête ook belangrijk voor de vergoeding van úw fysiotherapiebehandeling. De reden hiervoor is dat enkele zorgverzekeraars deze enquête meenemen in de beoordeling van de kwaliteit van de geleverde zorg. Het is dus niet alleen in ons belang dat u deze enquête invult, maar ook in uw eigen belang!

Heeft u hier meer vragen over of heeft u geen enquête gekregen nadat u bent uitbehandeld? Neem dan contact op met één van onze fysiotherapeuten!

 

Andere artikelen

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google