Service voorop

Onze fysiotherapie praktijk is toegankelijk voor iedereen, dus ook als je geen sportabonnement hebt. Onze fysiotherapeuten zijn zowel overdag als in de avond beschikbaar. Je kunt vaak al binnen 24 uur bij ons terecht. Omdat de fysiotherapie praktijk onderdeel is van Healthclub Better Bodies Zundert heeft dit vele voordelen. Denk aan een zeer uitgebreide fitnessruimte waar je kunt revalideren, kleedruimtes met douches, horecaruimte en voldoende parkeergelegenheid.

Maak een afspraak
Betterbodiessept2021-396

Je kunt bij mij terecht voor o.a. Dry Needling, Medical Taping, Lymfedrainage, Oedeemtherapie en Echografie.

Florentine is al sinds 2011 fysiotherapeut bij Better Bodies

Je kunt bij mij terecht voor o.a. Dry Needling, Medical Taping, Lymfedrainage, Oedeemtherapie en Echografie.

Florentine is al sinds 2011 fysiotherapeut bij Better Bodies

Kwaliteit gewaarborgd

Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten opgenomen in het wettelijk verplichte BIG-register en staat onze praktijk in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Onze praktijk beschikt over het Keurmerk Fysiotherapie en werkt met Qualizorg, beide instrumenten waarmee we de kwaliteit voor u waarborgen.

Ruime openingstijden

Onze praktijk voor fysiotherapie heeft zeer ruime openingstijden en is zelfs op zaterdag geopend, waardoor wij je afspraak vrijwel altijd kunnen inplannen wanneer dit voor jou het beste uitkomt. Op maandag tot en met vrijdag kun je bij ons terecht van 8.00u tot 21.00u. Daarnaast zijn we ook op zaterdag en zondag telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken.

Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

De grote parkeerplaats aan de rustige achterzijde van het pand biedt voldoende plaats aan onze bezoekers. Voor mindervalide patiënten zijn speciale vakken vlakbij de ingang gereserveerd. Ben je tijdelijk niet zo mobiel en word je om die reden gebracht, dan kan de chauffeur je tot vlak voor de deur afzetten. Wanneer het lastig is om onze voordeur open te doen, gebruik dan onze speciale deurbel bij de ingang.

Fysiotherapie Better Bodies Zundert is praktisch gelegen aan de Hofdreef, net buiten het centrum van Zundert. Hierdoor is onze praktijk uitstekend bereikbaar, vanuit iedere aanrijdrichting.

Gebruik Fitnessruimte

Omdat Better Bodies naast een fysiotherapie praktijk ook een sportcentrum is, hebben onze fysiotherapeuten naast een aantal behandelruimtes ook de beschikking over een ruime fitnesszaal. Hierdoor is er een heel breed assortiment aan apparaten en materialen beschikbaar voor een optimale revalidatie.

Ontvangst- en kleedruimte

Wanneer er een afspraak is gemaakt met één van onze fysiotherapeuten vragen wij om jezelf altijd te melden bij onze receptie. Daarna is het mogelijk om plaats te nemen in onze ontvangstruimte waar de betreffende therapeut je zal komen ophalen.

Je kunt in onze ontvangstruimte genieten van een kopje koffie, thee of een smoothie. Indien het nodig is om voor en na de behandeling gebruik te maken van onze kleedruimte en lockers is dat natuurlijk mogelijk. Er is ook gelegenheid om te douchen.

PhysiApp voor huiswerkoefeningen

Wij werken graag met de nieuwste technologie om de beste resultaten te behalen. Daarom werken wij voor je huiswerkoefeningen en trainingsschema’s met PhysiApp. Met PhysiApp voer je je oefeningen precies goed uit door kristalheldere, Nederlands gesproken oefenvideo’s. PhysiApp kun je gratis downloaden uit de App Store en Google Play Store of kun je via je browser bekijken. Je kunt zelfs herinneringen instellen om zo op schema te blijven. Zo blijven wij samen met je werken aan de beste behandelresultaten!

Betterbodiessept2021-106

Onze praktijk op Qualiview

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google