Ons team

Bij Better Bodies Zundert ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede fysiotherapie. Ons team bestaat uit vier gediplomeerde therapeuten met ieder hun eigen specialiteiten. Hierdoor biedt onze praktijk een ruim scala aan behandelmethoden aan zodat je met vrijwel iedere klacht bij ons terecht kunt.

Maak een afspraak
Betterbodiessept2021-400

Florentine Mulders-Vermeer

Aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies. Mijn vak interesses zijn met name sport gerelateerde blessures, spier- en/of oedeem gerelateerde klachten. Je kunt bij mij terecht voor o.a. Dry Needling, Medical Taping, Lymfedrainage, Oedeemtherapie. Daarnaast heb ik de basisopleiding echografie afgerond, om dit als diagnostisch en evaluatief middel in te kunnen gaan zetten in de praktijk.

BIG-registratie nummer: 19913823104

Betterbodiessept2021-194

Jochem Kennes

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert. Begin 2018 heb ik mijn bachelor diploma fysiotherapie gehaald op Avans hogeschool in Breda. Ik ben mezelf gelijk gaan specialiseren binnen dit vakgebied. In juli 2021 heb ik de Mastertitel musculoskeletale revalidatie behaald met de uitstroomrichting manuele therapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn interesses liggen daarom bij klachten aan de wervelkolom en sportblessures en daarnaast houd ik me bezig met het maken van videoanalyses bij o.a. hardlopers.

BIG-registratie nummer: 19923789404

Betterbodiessept2021-273

Giovanni Korte

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Sinds medio 2021 ben ik werkzaam bij Better Bodies. Na mijn afstuderen in 2019 ben ik me vooral gaan richten op de orthopedische revalidatie, sportrevalidatie & klachten aan de wervelkolom. Één van de behandelmethodes die ik daarbij gebruik is dry needling. De brede benadering van fysieke klachten waarbij de persoon centraal staat, maakt het leuk en uitdagend om samen met de patiënt zijn/haar doelstelling te bereiken. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding en fysiotherapeutische zorg op maat.

BIG-registratie nummer: 99925847504

Betterbodiessept2021-309

Megan van de Wijngaart

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Avans te Breda. In oktober ben ik begonnen bij Better Bodies in Zundert. Ik heb 3 jaar als fitnessinstructeur gewerkt en vind sportblessures/sportrevalidatie het meest interessant. Mijn passie is om samen met de patiënt en de juiste behandelstrategie te werken aan zijn/haar persoonlijke doel. In de toekomst zou ik mijzelf willen specialiseren binnen de fysiotherapie om mijn kennis te verbreden en dit in de praktijk toe te kunnen passen. Het leuke aan fysiotherapie is dat er veel variatie is in het werkveld en je altijd blijft leren!

BIG-registratie nummer: 79929573804

Fysio Femke_02

Femke Frijters

Aanwezig op woensdag
Fysiotherapie

Op dit moment ben ik bezig met de afronding van mijn opleiding fysiotherapie. Door mijn andere werkzaamheden bij Better Bodies kan ik nu mijn collega’s alvast ondersteunen binnen onze praktijk. Op woensdagavond ben ik werkzaam als fysiotherapeut en voornamelijk in de fitnesszaal voor een actief herstel. Verder ben ik op donderdagavond en zaterdag werkzaam als sportcoach in de fitnesszaal.

Betterbodiessept2021-396
Betterbodiessept2021-396

In 2020 heb ik de opleiding echografie succesvol afgerond en hebben we een echografie-apparaat in de praktijk.

Florentine werkt sinds 2011 als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert Onze specialisaties
Betterbodiessept2021-106

Onze praktijk op Qualiview

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google