Ons team

Bij Better Bodies Zundert ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede fysiotherapie. Ons team bestaat uit vijf gediplomeerde therapeuten met ieder hun eigen specialiteiten. Hierdoor biedt onze praktijk een ruim scala aan behandelmethoden aan zodat je met vrijwel iedere klacht bij ons terecht kunt.

Maak een afspraak
Betterbodiessept2021-400

Florentine Mulders-Vermeer

Aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies. Mijn vak interesses zijn met name sport gerelateerde blessures, spier- en/of oedeem gerelateerde klachten. Je kunt bij mij terecht voor o.a. Dry Needling, Medical Taping, Lymfedrainage, Oedeemtherapie. Daarnaast heb ik de basisopleiding echografie afgerond, om dit als diagnostisch en evaluatief middel in te kunnen gaan zetten in de praktijk.

BIG-registratie nummer: 19913823104

Betterbodiessept2021-194

Jochem Kennes

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert. Begin 2018 heb ik mijn bachelor diploma fysiotherapie gehaald op Avans hogeschool in Breda. Ik ben mezelf gelijk gaan specialiseren binnen dit vakgebied. In juli 2021 heb ik de Mastertitel musculoskeletale revalidatie behaald met de uitstroomrichting manuele therapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn interesses liggen daarom bij klachten aan de wervelkolom en sportblessures en daarnaast houd ik me bezig met het maken van videoanalyses bij o.a. hardlopers.

BIG-registratie nummer: 19923789404

Betterbodiessept2021-309

Megan van de Wijngaart

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Avans te Breda. In oktober ben ik begonnen bij Better Bodies in Zundert. Ik heb 3 jaar als fitnessinstructeur gewerkt en vind sportblessures/sportrevalidatie het meest interessant. Mijn passie is om samen met de patiënt en de juiste behandelstrategie te werken aan zijn/haar persoonlijke doel. In de toekomst zou ik mijzelf willen specialiseren binnen de fysiotherapie om mijn kennis te verbreden en dit in de praktijk toe te kunnen passen. Het leuke aan fysiotherapie is dat er veel variatie is in het werkveld en je altijd blijft leren!

BIG-registratie nummer: 79929573804

2023_Femke_03

Femke Frijters

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Fysiotherapie Personal Training

Al jaren ben ik werkzaam bij Better Bodies en sinds 2023 heb ik mij mogen toevoegen aan het team van fysiotherapeuten. Naast dat ik patiënten graag in beweging zet en help bij hun herstel ben ik zelf ook intensief bezig met mijn (top)sportcarrière.

In de toekomst zou ik mezelf willen specialiseren op het vakgebied sportrevalidatie & orthopedische revalidatie. Iedere persoon en klacht is anders en dit maakt het werk uitdagend. Ik biedt persoonlijke begeleiding en kijk naar de individuele situatie.

Samen werken we naar herstel!

BIG-registratie nummer: 49933039504

IMG_9479

Ardin van Nijnatten

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Vanaf september 2018 ben ik na mijn afstuderen werkzaam geweest in een praktijk voor fysiotherapie (en training) in Roosendaal. Binnen het vak fysiotherapie liggen mijn interesses met name in het diagnosticeren en behandelen/revalideren van sport- en orthopedisch gerelateerde blessures van de onderste extremiteit. Daarnaast mag ik mezelf MSK echografist noemen en kun je bij mij terecht voor behandeling door middel van Dry Needling of Percutane Elektrolyse

BIG-registratie nummer: 69924415204

Betterbodiessept2021-396
Betterbodiessept2021-396

In 2020 heb ik de opleiding echografie succesvol afgerond en hebben we een echografie-apparaat in de praktijk.

Florentine werkt sinds 2011 als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert Onze specialisaties
Betterbodiessept2021-106

Onze praktijk op Qualiview

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google