Ons team

Bij Better Bodies Zundert ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede fysiotherapie. Ons team bestaat uit vijf gediplomeerde therapeuten met ieder hun eigen specialiteiten. Hierdoor biedt onze praktijk een ruim scala aan behandelmethoden aan zodat je met vrijwel iedere klacht bij ons terecht kunt.

Maak een afspraak
Bram Douven

Bram Douven

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Na eerst in Breda en Etten-Leur gewerkt te hebben, ben ik sinds 2014 fysiotherapeut bij Better Bodies. Binnen mijn vakgebied richt ik me met name op schouderklachten. Om de zorg voor patiënten met schouderklachten kwalitatief hoog te houden maak ik deel uit van het SchouderNetwerk West-Brabant. Daarnaast kun je bij mij terecht voor Medical Taping en Dry Needling. Sinds kort heb ik de basisopleiding voor Echografie afgerond met als doel dit instrument binnen de diagnostiek toe te passen.

Nikkie Olsthoorn

Nikkie Olsthoorn

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Na een aantal jaar door Europa te hebben gereisd als fysiotherapeut van een kunstschaatsshow en een paar seizoenen in de Franse Alpen als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik negen jaar in Son en Breugel gewerkt. In februari 2019 ben ik gestart als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Better Bodies. Daarnaast ben ik werkzaam als praktijkeigenaar van een fysiotherapiepraktijk in Breda. In de loop van mijn carriére heb ik cursussen gevolgd in Medical Taping en de behandeling van schouderklachten. Afgelopen augustus 2019 heb ik de titel Master of Science behaald door het succesvol afronden van de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Momenteel heb ik net als Florentine en Bram de specialisatie Echografie afgerond, een ideaal middel om als diagnostisch in te kunnen zetten in de praktijk.

Rick Gommers

Rick Gommers

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Vanaf het moment dat ik afgestudeerd ben in 2012, werk ik als fysiotherapeut bij Better Bodies. Sinds die tijd ben ik me gaan specialiseren op meerdere vlakken. Allereerst ben ik me gaan richten op het spierstelsel en alle klachten die daarbij horen. Eén van mijn vak interesses is dan ook de (spier)revalidatie en een veel daarbij gebruikte behandeltechniek is dry needling.

Daarnaast ben ik me gaan richten op chronische zorg. Ik ben aangesloten bij ClaudicatioNet, het landelijke patiënten- en therapeutennetwerk voor etalagebenen. Tevens ben ik sinds september 2019 gediplomeerd leefstijlcoach en aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN. Dit betekent dat ik je ook kan helpen met het verbeteren van uw leefstijl op gebied van beweging, voeding, stress en slaap.

Florentine Mulders-Vermeer

Florentine Mulders-Vermeer

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies. Mijn vak interesses zijn met name sport gerelateerde blessures, spier- en of oedeem gerelateerde klachten. Je kunt bij mij terecht voor o.a. Dry Needling, Medical Taping, Lymfedrainage, Oedeemtherapie. Daarnaast heb ik samen met Bram en Nikkie de basisopleiding echografie afgerond, om dit als diagnostisch en evaluatief middel in te kunnen gaan zetten in de praktijk.

Jochem Kennes

Jochem Kennes

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert. Begin 2018 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. Na de afronding van mijn fysiotherapie opleiding ben ik direct gestart met de masteropleiding manueel therapie. Mijn interesses als fysiotherapeut liggen bij klachten aan de wervelkolom en sportblessures. Naast deze interesses vind ik het interessant om videoanalyses te maken bij hardloopblessures. Ik geniet ervan om samen met de patiënt toe te werken naar zijn/haar doel.

2019_Fysio-behandeling_03
2019_Fysio-behandeling_03

In augustus 2019 heb ik de titel Master of Science behaald door het succesvol afronden van de opleiding Manuele Therapie.

Nikkie werkt sinds 2019 als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert Onze specialisaties
Fysio Zundert

Onze praktijk op Qualiview

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google