Ons team

Bij Better Bodies Zundert ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede fysiotherapie. Ons team bestaat uit vier gediplomeerde therapeuten met ieder hun eigen specialiteiten. Hierdoor biedt onze praktijk een ruim scala aan behandelmethoden aan zodat je met vrijwel iedere klacht bij ons terecht kunt.

Maak een afspraak
Nikkie Olsthoorn

Nikkie Olsthoorn

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Na een aantal jaar door Europa te hebben gereisd als fysiotherapeut van een kunstschaatsshow en een paar seizoenen in de Franse Alpen als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik negen jaar in Son en Breugel gewerkt. In februari 2019 ben ik gestart als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Better Bodies. Daarnaast ben ik werkzaam als praktijkeigenaar van een fysiotherapiepraktijk in Breda. In de loop van mijn carriére heb ik cursussen gevolgd in Medical Taping en de behandeling van schouderklachten. Afgelopen augustus 2019 heb ik de titel Master of Science behaald door het succesvol afronden van de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Ook heb ik net als Florentine de specialisatie Echografie afgerond, een ideaal middel om als diagnostisch in te kunnen zetten in de praktijk.

BIG-registratie nummer: 90668770704

Rick Gommers

Rick Gommers

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Vanaf het moment dat ik afgestudeerd ben in 2012, werk ik als fysiotherapeut bij Better Bodies. Sinds die tijd ben ik me gaan specialiseren op meerdere vlakken. Allereerst ben ik me gaan richten op het spierstelsel en alle klachten die daarbij horen. Eén van mijn vak interesses is dan ook de (spier)revalidatie en een veel daarbij gebruikte behandeltechniek is dry needling.

Daarnaast ben ik me gaan richten op chronische zorg. Ik ben aangesloten bij ClaudicatioNet, het landelijke patiënten- en therapeutennetwerk voor etalagebenen. Tevens ben ik sinds september 2019 gediplomeerd leefstijlcoach en aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN. Dit betekent dat ik je ook kan helpen met het verbeteren van uw leefstijl op gebied van beweging, voeding, stress en slaap.

BIG-registratie nummer: 19915847504

Florentine Mulders-Vermeer

Florentine Mulders-Vermeer

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies. Mijn vak interesses zijn met name sport gerelateerde blessures, spier- en/of oedeem gerelateerde klachten. Je kunt bij mij terecht voor o.a. Dry Needling, Medical Taping, Lymfedrainage, Oedeemtherapie. Daarnaast heb ik samen met Nikkie de basisopleiding echografie afgerond, om dit als diagnostisch en evaluatief middel in te kunnen gaan zetten in de praktijk.

BIG-registratie nummer: 19913823104

Jochem Kennes

Jochem Kennes

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert. Begin 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. Na de afronding van mijn fysiotherapie opleiding ben ik direct gestart met de masteropleiding manuele therapie. Mijn interesses als fysiotherapeut liggen bij klachten aan de wervelkolom en sportblessures. Naast deze interesses vind ik het interessant om videoanalyses te maken bij hardloopblessures. Ik geniet ervan om samen met de patiënt toe te werken naar zijn/haar doel.

BIG-registratie nummer: 19923789404

Nikkie_Fysio_behandeling
Nikkie_Fysio_behandeling

In augustus 2019 heb ik de titel Master of Science behaald door het succesvol afronden van de opleiding Manuele Therapie.

Nikkie werkt sinds 2019 als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert Onze specialisaties
Fysiojan2019-96

Onze praktijk op Qualiview

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google