Ons team

Bij Better Bodies Zundert ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede fysiotherapie. Ons team bestaat uit vier gediplomeerde therapeuten met ieder hun eigen specialiteiten. Hierdoor biedt onze praktijk een ruim scala aan behandelmethoden aan zodat je met vrijwel iedere klacht bij ons terecht kunt.

Maak een afspraak
Florentine Mulders-Vermeer

Florentine Mulders-Vermeer

Aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies. Mijn vak interesses zijn met name sport gerelateerde blessures, spier- en/of oedeem gerelateerde klachten. Je kunt bij mij terecht voor o.a. Dry Needling, Medical Taping, Lymfedrainage, Oedeemtherapie. Daarnaast heb ik samen met Nikkie de basisopleiding echografie afgerond, om dit als diagnostisch en evaluatief middel in te kunnen gaan zetten in de praktijk.

BIG-registratie nummer: 19913823104

Jochem Kennes

Jochem Kennes

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Fysiotherapie Manueel Therapeut Medical Taping Videoanalyse

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert. Begin 2018 heb ik mijn bachelor diploma fysiotherapie gehaald op Avans hogeschool in Breda. Ik ben mezelf gelijk gaan specialiseren binnen dit vakgebied. In juli 2021 heb ik de Mastertitel musculoskeletale revalidatie behaald met de uitstroomrichting manuele therapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn interesses liggen daarom bij klachten aan de wervelkolom en sportblessures en daarnaast houd ik me bezig met het maken van videoanalyses bij o.a. hardlopers.

BIG-registratie nummer: 19923789404

2021_Giovanni

Giovanni Korte

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Sinds medio 2021 ben ik werkzaam bij Better Bodies. Na mijn afstuderen in 2019 ben ik me vooral gaan richten op de orthopedische revalidatie, sportrevalidatie & klachten aan de wervelkolom. Één van de behandelmethodes die ik daarbij gebruik is dry needling. De brede benadering van fysieke klachten waarbij de persoon centraal staat, maakt het leuk en uitdagend om samen met de patiënt zijn/haar doelstelling te bereiken. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding en fysiotherapeutische zorg op maat.

BIG-registratie nummer: 99925847504

Nikkie_Fysio_behandeling
Nikkie_Fysio_behandeling

In augustus 2019 heb ik de titel Master of Science behaald door het succesvol afronden van de opleiding Manuele Therapie.

Nikkie werkt sinds 2019 als fysiotherapeut bij Better Bodies Zundert Onze specialisaties
Fysiojan2019-96

Onze praktijk op Qualiview

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google