Behandelingen & specialisaties

Bij Better Bodies Zundert ben je aan het juiste adres voor uitstekende fysiotherapie. Ons team bestaat uit vijf gediplomeerde enthousiaste therapeuten met ieder hun eigen specialiteiten. Hierdoor biedt onze praktijk een ruim scala aan behandelmethoden, zodat u met iedere klacht bij ons terecht kunt.

Aangesloten bij ClaudicatioNet

Claudicatio Intermittens of etalagebenen, is een aandoening waarbij de slagaders onvoldoende zuurstof kunnen vervoeren naar de spieren in het onderbeen. Door specifieke looptraining onder begeleiding kunnen patiënten weer langer lopen.

Dry Needling

Dry Needling is bijzonder effectief bij overbelaste en pijnlijke spieren. Het pijnpunt wordt aangeprikt met een dunne naald waardoor de spierknoop ontspant en de pijn verdwijnt.

Manuele Therapie

De manueel therapeut specialiseert zich in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Manuele therapie is geschikt voor klachten die gepaard gaan met het slechter bewegen van een gewricht.

Medical Taping

Medical taping is een tape-techniek waarbij met een speciale tape de spieren in hun functie worden ondersteund, zonder dat deze in beweeglijkheid worden beperkt. Medical taping kan echter ook worden toegepast om zwellingen te verminderen en de doorbloeding te stimuleren.

Oedeemtherapie / Lymfedrainage

Oedeemtherapie of lymfedrainage stimuleert de vochtdoorstroming in het lichaam, maar helpt ook bij het verhogen van de weerstand, het verlagen van de stress en het optimaliseren van het hormonale stelsel.

Echografie

Echografie is een beeldvormend onderzoek naar de oorzaak van pijnklachten van bijvoorbeeld pezen, spieren en gewrichtsbanden. Met behulp van een echo kan snel en duidelijk bepaald worden waar wel of niet de oorzaak zit. Hierdoor kan het behandelplan worden geoptimaliseerd.

Fysio Zundert

Sinds 2014 ben ik fysiotherapeut bij Better Bodies. Ik richt me met name op schouderklachten.

Bram, fysiotherapeut bij Better Bodies.

Sinds 2014 ben ik fysiotherapeut bij Better Bodies. Ik richt me met name op schouderklachten.

Bram, fysiotherapeut bij Better Bodies.

Aangesloten bij SchouderNetwerk

Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen en schouderfysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties.

Leer ons team kennen
Fysio Zundert

Onze praktijk op Qualiview

3 reviews op Facebook

7 reviews op Google